Partners

Schitter als Partner van de Paulusfeesten!


Wil je jouw bedrijf laten schitteren in de schijnwerpers van de Paulusfeesten? Grijp dan nu de kans om onze community-gedreven evenement te ondersteunen en jouw merk te laten oplichten op de pleinen van de Paulusfeesten.


Nieuwste partner Optie: LEDwall Exposure ·Feest sponsor·


De Paulusfeesten zet vol in op moderne promotietechnologieën, en u kunt deel uitmaken van deze dynamische verschuiving! Met onze gloednieuwe LEDwall bieden we u de kans om uw bedrijfsboodschap te projecteren op een opvallende en eigentijdse manier. Word gezien en herkend door duizenden feestgangers terwijl uw beeld- en/of filmmateriaal schittert op het plein. Een unieke en impactvolle manier om uw merk te presenteren!

De LED walls zijn bevestigd aan beide truss towers naast het podium en bieden uitstekende zichtbaarheid.Andere partner Mogelijkheden:


  • Spandoeken: Verrijk het stadsbeeld met uw bedrijfslogo op opvallende spandoeken.
  • Promopoort: Val op bij de entree en verwelkom bezoekers met uw bedrijfsuitstraling.
  • Sociale Media: Vergroot uw online zichtbaarheid via onze actieve sociale mediakanalen.
  • Container Sponsor: Uw bedrijfslogo op festivalcontainer.
  • Promostand: Direct contact met het publiek door middel van een aantrekkelijke stand.


Ontdek meer mogelijkheden in onze sponsormap! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek hoe uw bedrijf kan schitteren en een cruciale rol kan spelen in het succes van de Paulusfeesten.Raadpleeg onze sponsormap via de onderstaande knop.
Word onderdeel van onze Paulusfeesten gemeenschap! Samen maken we van de Paulusfeesten een onvergetelijk spektakel! Neem contact met ons op en ontdek hoe uw bedrijf kan bijdragen aan dit jaarlijkse feest van verbinding, cultuur en plezier. Laten we samen stralen!


Interesse ? Neem contact op via secretariaat@paulusfeesten.be